Slumpad post: Raffe på insta #47
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kulturell

| 2006-09-29, 20:43

Denna vecka har jag varit kulturell 🙂 Två kvällar i rad, tillsammans med min mamma.

I onsdags var det dax för Kabaré Foten. Det var samfälligheten som bjöd alla på två biljetter som 20-årsjubileum (det var inte någon som kom med några förslag). Klart över förväntan! Ska hålla ögonen öppna för fler evenemang typ nyårsrevy eller liknande.

Igår var det så dags för Fritt fall på Vasateatern med Ulla Skoog och Tomas von Brömsen. Den var dock en besvikelse och jag kan inte rekommendera den. Satt tyvärr mest och tittade på klockan och funderade på när jag skulle kunna åka hem och sova.En kommentar to “Kulturell”

  1. […] Vi tog det ganska lugnt under hela besöket, med undantag för våra två kulturella kvällar « Fler med mitt efternamn | Home […]

Kommentera