Slumpad post: Sänggaveln klädd
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Trafiken

| 2006-11-09, 18:12

Många här nere frågar hur man upplever trafiken. Måste säga att jag inte tycker att den är så hemsk. Jämfört med Indonesien som jag reste runt i för 6 år sen så tycker jag det är bättre. Fast med det vill jag ju inte säga att jag kan tänka mig att ge mig ut i bil!

Jag frågade Venuri hur det funkade med körkort här och hon sa att det var ganska enkelt och pekade på trafiken och garvade och sa att det märks ju på hur alla kör!

Fast jag måste säga att här räknar ingen med att man följer lagar och regler utan man är uppmärksam på allt, till skillnad från hemma i Svedala där man blir förbannad på alla (andra) som inte följer regler till punkt och pricka. Här finns iaf en härlig blandning fordon och enligt rykten så “tjänar” de som jobbar på bilbesiktningsbolag i princip lika mycket som vi hemma i sverige…

Colombo - trafik 3 Colombo - trafik 2 Colombo - trafik 12 kommentarer to “Trafiken”

  1. lottawej says:

    Mmm, just nu oroar nog politiken mer än trafiken… Från DN/TT:

    “I huvudstaden Colombo sköts den tamilske politikern Nadarajah Raviraj till döds på fredagen, uppger polisen. Hans livvakt avled också. Raviraj satt i parlamentet för partiet Tamilska nationella alliansen, som har band till rebellrörelsen.

    De attackerades av gärningsmän som försvann på en motorcykel efter att ha pepprat Ravirajs bil med kulor.”

  2. sue says:

    Oj se där. Den nyheten har inte nått oss kan jag säga. Men så är det väl ofta, långt bort når nyheterna snabbt fram (vissa iaf).

Kommentera