Slumpad post: Tack vädret?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

McCall Smith, Alexander:Vackra flickors lott

| 2007-01-01, 14:00

 McCall Smith, Alexander:Vackra flickors lottTredje boken om Mma Ramotswes liv och jag längtar till nästa. Den här var lite kort och gick alldeles för fort att läsa 🙁 Gillar visdomsorden i böckerna, de ger en verkligen perspektiv på det liv vi lever här. Det är nästan så jag kan tänka mig att köpa böckerna inbundna så jag inte behöver vänta på pocketversionera! Kanske borde man ge sig på andra serier av McCall Smith?2 kommentarer to “McCall Smith, Alexander:Vackra flickors lott”

  1. Jonas says:

    Jag tycker som du om detektivbyrän, men första boken i hans “andra” serie om filosofiklubben gillade jag inte. Den hade inte alls samma finurlighet och betraktelser som Mma Ramotswe.

  2. Sue says:

    Ser på “hans” hemsida att han har flera olika serier. Vilken är det du har provat på?

Kommentera