Slumpad post: Långsam Flash i Chrome
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Till tåget

| 2007-10-12, 14:40

SovandeIdag på förmiddagen körde vi mormor till tåget. Eftersom bilen är lite liten och det blir bökigt att ta med vagnen och vi ville följa mormor ända till tåget så tog vi med bärsjalen. Hela turen tog en dryg timme och innehöll två förflyttningar, från babyskydd till bärsjal och sen tillbaka igen. Joel sov genom båda dessa och vaknade först när jag satte ner babyskyddet hemma på hallgolvet.5 kommentarer to “Till tåget”

 1. Lotta says:

  Joel är duktig han!! Men ni som föräldrar går miste om martyrpoäng, ska ni veta, och inget medlidande får ni heller om det nångång skulle bli jobbigt 😉 😉 //mamma-till-icke-sovande-bebis 😀

 2. Lotta says:

  Fin pyamas förresten, Annika har 3 likadana (i olika storlekar) 🙂

 3. Sue says:

  Det är egentligen Tyras pyamas som vi fått låna. Tänkte prova den en gång före vi får dissa den då han växt ur den storleken…

  Haha, ja här blir det lite bilder på sovande Joel, men verkligheten visar även på viss gnällighet så de senaste nätterna har väl blivit sådär. Fast jag tröstar mig med att jag i en bok läste att bebisar runt vecka 4-5 tar ett utvecklingssprång och då blir lite extra gnälliga.

 4. Lotta says:

  Jepp, så brukar det vara. Det blir lite extra gnälligt ibland, men det brukar gå över. Håll ut 🙂 A har numera en “bryta-ihop-av-ilska-varje-gång-man-ska-byta-blöja”-fas, som vi hoppas går över snart…

 5. Sue says:

  Oj tänk alla dessa faser! Å tänk att det är såna de stackars barnen sen får höra om när de blir äldre – kanske när vänner är på besök :mrgreen:

Kommentera