Slumpad post: Allt hänger samman
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Connelly, Michael: Fallet avslutat

| 2007-12-18, 18:41

Connelly, Michael; Fallet avslutatSom vanligt en bladvändare. Efter att ha påbörjat några böcker men inte orkat dra dem vidare i höst så kändes det enormt roligt att sätta ögonen i en bok som jag ville läsa – även om jag var trött. Läste tom mitt i natten när jag ammade Joel.

Tror jag räknade ut att detta är femtonde boken av Connelly och jag har inte tröttnat det minsta på hans sätt att skriva. Längtar redan tills nästa kommer översatt på pocket!6 kommentarer to “Connelly, Michael: Fallet avslutat”

 1. niklas says:

  Han skriver bra, håller verkligen med. Underhållande.

 2. Syster Yster says:

  Jag håller också med!

  Jag läste nyligen hans senaste (Bosch-bok – det har kommit ut någon annan, om någon jurist tror jag, men den har jag inte brytt mig om) och den skrevs ursprungligen som en tidningsföljetong, vilket gav lite intressanta effekter. Skrivtekniskt, vill säga, själva historien säger jag inget om.

  Fast jag har missat en bok tror jag – den mellan “Fallet avslutat” (“The Closers”) och “The Overlook” som den senaste heter. Nåt att bita i efter helgerna… 😀

 3. Sue says:

  Ah, ja jag får se vad som dyker upp i pocket härnäst. Tror det är Echo Park som är emellan de två. Lär väl dröja tills de kommer i svensk pocket misstänker jag…

 4. Syster Yster says:

  Mm, det var Echo park… 😉

 5. Sue says:

  Hmm… kan det vara den som heter “I lagens limo” på svenska måntro..

 6. Sue says:

  I lagens limo är den som handlar om en jurist – läs den!

Kommentera