Slumpad post: Trådrullarna
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Många fiskar blir det

| 2008-01-05, 15:12

Tre storlekarStrax före jul såg vi fler småfiskar, närmare bestämt tre riskorn. Nu har vi alltså fyra olika storlekar och har fått kalla dem mellan (1 st), mini (2 st) och mikro (3 st). Totalt nio fiskar! Vi börjar smått undra hur det ska sluta. Kanske är det dax att skaffa fler fisksorter? Vi hoppas att det finns någon sort som äter sniglar3 kommentarer to “Många fiskar blir det”

  1. Jonas says:

    Det finns (FAKTISKT) snäckätande snäckor som själva inte kan fortplanta sig och som bara lever i något år. Inget vi trodde på i början, men vår fiskhandlare har haft ett par i några månader och säger att de “funkar” (även han var mycket skeptisk i början och det finns tydligen rätt lite info om dem).

  2. Sue says:

    Ah!! Det låter ju extremt bra. Ska nog ta en sväng till djuraffären inom kort och se vad de har att säga i ämnet.

  3. John says:

    Blev några Botior istället – de kan åtminstone äta snigelägg. De verkade inte känna till någon snäckätande snäcka på djuraffären.

Kommentera