Slumpad post: Typ jullov
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Punka och lite flax

| 2008-02-08, 21:25

Igår när jag cyklade till jobbet kände jag det karakteristiska dunkande från bakhjulet i höjd med Gullmarsplan – en punka. Klockan var sju på morgonen, det duggregnade och promenaden över Skanstullsbron kändes en smula ansträngd. Jag ställde cykeln utanför jobbet på Ringvägen och på eftermiddagen tog jag tunnelbanan hem och hoppades att cykeln inte skulle bli stulen under natten.

Idag hade Sue vägarna förbi jobbet så vi arrangerade att hon skulle ta med cykeln i bilen när hon åkte hem. När jag gick ner och skulle låsa upp cykeln upptäckte jag att den stått olåst! 😯En kommentar to “Punka och lite flax”

  1. […] Förra gången det hände var jag lite disträ när jag kom fram och glömde låsa cykeln. Med detta i åtanke var jag noga med låsningen denna gång. Trodde jag iallafall. När jag kom till jobbet nästa dag hade cykeln fallit omkull – något som borde vara omöjligt eftersom jag låst fast ramen i en stolpe. Det visade sig dock att jag bara hade fäst låset i stolpen, utan att låsa fast ramen. Vardagen | No tags | Trackback | RSS […]

Kommentera