Slumpad post: Familjetröjor i fiskarmönster
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Punka igen!

| 2008-02-17, 13:49

Häromdagen när jag återigen cyklade till jobbet fick jag återigen punka… Denna gång var det dessvärre efter ca halva vägen vilket gjorde att det blev en dryg promenad. Jag har nu bestämt mig för att köpa

  1. Nytt ytterdäck och slang.
  2. Luft på burk (om det finns).

Förra gången det hände var jag lite disträ när jag kom fram och glömde låsa cykeln. Med detta i åtanke var jag noga med låsningen denna gång. Trodde jag iallafall. När jag kom till jobbet nästa dag hade cykeln fallit omkull – något som borde vara omöjligt eftersom jag låst fast ramen i en stolpe. Det visade sig dock att jag bara hade fäst låset i stolpen, utan att låsa fast ramen.2 kommentarer to “Punka igen!”

  1. Vickan says:

    Så bra, då var det ju ingen som kunde ta stolpen i alla fall 🙄

  2. John says:

    Nä – den stod kvar!

Kommentera