Slumpad post: Gummiband
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En tur till Orminge

| 2008-07-16, 22:32

Joel och FrejaIdag hade vi anledning att åka till våra gamla kvarter. Helena, en kollega, har nyss renoverat köket (de var här och fick lite inspiration) och skaffat en valp – dvärgschnauzer. Köket var kanonfint och både mikro och ugn kändes igen från vårt kök. Furutrappan var vitmålad, precis så som vi har tänkt göra (i sommar?).

Bäst var dock hunden Freja. Inte ens tre månader gammal men alldeles ljuvlig. Joel ville gärna klappa men var lite väl hårdhänt så han fick övervakas lite.

Efter att ha busat runt när vi fikade så somnade hon i Sues knä och fick nästan följa med hem. Joel blev oxå trött och sov som en stock i bilen hem.3 kommentarer to “En tur till Orminge”

  1. Louise says:

    Vad gulligt!

  2. […] med Joel. Imorgon börjar heltiden. Som tur är kommer jag att få träffa en livs levande vovve – Freja – ibland på kontoret för min rumskompis kommer ta dit henne de gånger dagmatten inte kan. Alltid […]

  3. […] var det finbesök på jobbet. Helena hade med Freja och jösses vad hon hade växt sen vi såg henne senast. Joel och Freja fajtas över […]

Kommentera