Slumpad post: Ljuset!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kick-off

| 2008-08-31, 10:41

I fredags var det dax för 15-årsjubileum och kick-off med jobbet. Vi höll till i Linköping för att passa på att inviga det nya kontoret där.

Efter en 2-timmarsdragning före lunch var det dax för lek. Vi delades in i lag och varje lag fick var sin mobiltelefon. Sen gällde det att svara på frågor och utföra upprag – de flesta fick man via telefonen och man skulle även svara via den. Allt som oftast skulle de göras i en viss ordning, så man fick inte nästa uppdrag förrän man löst det förra (man kunde passa). Vid halvtid låg mitt lag 2:a av 10 lag. Vet inte hur det gick till slut. Jätteroligt! Att det sen gav en hel del steg var ju ingen nackdel 🙂

På kvällen var det middag och till huvudrätten dök det upp lite skojiga servitörer. Det var längesen jag garvade så mycket.

John och Joel stannade hemma.4 kommentarer to “Kick-off”

 1. Jonas says:

  Då jag själv var med, som “ring en vän”, kan man inte annat än undra hur det går på det gamla bygget. En del skräp lär ha rensats ut, men frågan är om stommen håller?
  Den påringande sa “vi jobbar på”, vilket för mig har en negativ klang …

 2. Sue says:

  Ah, de använde dig alltså. Roligt! För en som varit borta knappt ett år så känns det som att komma till ett helt nytt företag faktiskt. Men det är klart att allt inte kan hända på ett år, men vi har rätt fokus nu.

 3. Fredrik says:

  Jag fick också agera livlina, fick två samtal, ett från Tomas Myrberg och ett från Marie Odbom. När Marie ringde hade jag dock hunnit gå eftersom vi hade sommarfest samma kväll.

 4. Sue says:

  Haha, alla försökte få tag i gamla uvar som kunde veta svaret på frågor från den gamla tiden. Tror inte mitt lag kunde en enda faktiskt – och det trots mina snart 8 år på bygget!! Kanske hände lite på de 7 år före jag dök up 🙄

Kommentera