Slumpad post: Valpkurs - del 3
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fräsa

| 2008-09-02, 11:17

Joel har blivit förkyld och snoret står som kvastar ur näsan. Ända sedan han var liten (!) har vi i samband med snortorkning försökt visa hur man “fräser” för att få ut snoret ur näsan och igår lyckades han med sin första snytning. Han fräste till så det sjöng om det när jag torkade av honom under näsan. Han tyckte dessutom att det var roligt och upprepar det varje gång man sätter dit pappret. Man ser t o m hur han börjar söka efter papper när snoret börjar göra sig påmint och då gäller det att vara snabb så han kan fräsa!2 kommentarer to “Fräsa”

  1. Anna says:

    Åh lyxigt! Ser fram mot fräskompetensen!

  2. John says:

    Ibland fräser han även när man t ex ska torka honom runt munnen när han har ätit – oftast när pappret inte är direkt under näsan. Det är en liten bieffekt…

Kommentera