Slumpad post: Fylla kortlek
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Julgranskulor

| 2008-12-22, 9:27
Julpynt & potatis i woken

Julpynt & potatis i woken

I lördags tog vi ner jullådorna från vinden för att så smått börja julpynta hemmet. Joel ville givetvis inventera lådorna så snart han fick syn på dem och det första han hittade var julgranskulorna. De är från IKEA och i plast och det har under helgen visat sig att de tål allt utom att en vuxen går på dem.

Joel har haft dem i wokpannan och alla andra kärl han hittar. För att de inte ska vara överallt har vi lagt dem i en jättestor julklappsstrumpa och den går han runt och skakar på så att det låter massor och så skrattar han.

På söndagkvällen var det så dax att pynta granen och Joel var sådär intresserad tills han helt plötsligt lägger upp ett illtjut och rusar fram till granen och pekar förtvivlat på en julgranskula.

Jag tror vi lyckades övertyga honom om att det finns tillräckligt många för både honom och för granen. Får se hur det går.Kommentera