Slumpad post: Julbadet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Är du en hantverkare eller hobbyfixare?

| 2009-02-03, 10:27

Klart man måste testa om man är hantverkare eller hobbyfixare. Måste dock erkänna att det var många saker jag chansade på. Blir lite besviken på resultatet där jag inte får se vad det var jag kunde och inte, fast det kanske är rätt?

Hantverkare

Här gör du testet!6 kommentarer to “Är du en hantverkare eller hobbyfixare?”

 1. sandra says:

  Många termer är det! Du kanske håller på att bygga själv och har då förmodligen stött på en hel del nya ord. Ofta finns det ju många ord som beskriver samma sak. Hur som helst så verkar du ha god kontroll på bygg- och fix. Trevlig sommar!

  Håller med dig Susanne, hade varit kul att se vilka som var rätt/fel och HUR många som var rätt.
  Kändes dock som jag kunde det mesta…inte för att jag själv är händig utan för att jag gillar att titta på äntligen hemma och hitta på nya projekt till min man som är händig

 2. John says:

  Grattis! Du har full koll på det mesta som rör bygg och fix. Även om du nu kanske inte behöver så många praktiska råd hoppas vi att årets sommartorp ger dig massor av inspiration till dina projekt. Trevlig sommar!

  Inte illa pinkat av en datanörd… 😀

 3. Syster Yster says:

  Jag kommer bara till en tom sida… 😥

 4. Sue says:

  Ja se där – har de tagit bort det helt plötsligt? 🙁

 5. Syster Yster says:

  Och jag som trodde att det berodde på att de insåg att ett sådant test var under min värdighet… :mrgreen:

Kommentera