Slumpad post: Ännu en båttur
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dunderförkyld

| 2009-02-04, 13:46

Jag som i söndags trodde att min enkla förkylning var över blev lite paff på måndagen på jobbet när jag tyckte jag blev tröttare och sämre. Så jag förvarnade Helena om att jag nog skulle jobba hemifrån på tisdagen

Sådär tajming med Joels kräkningar men det är väl så det ska vara? Skönt iaf att det är jag som är föräldraledig resten av veckan!

Inatt sov vi alla bättre och Joel har inte kräkts sen lunch igår utan är “bara” febrig och förkyld – men framför allt trött. Så vi åt lite frukost runt halv 9 och sen sov vi till 11. Nu sover Joel på täcke på golvet efter lite alvedon. Stackarn är helt slut, men får i sig lite dryck, vindruvor och kräm iaf. Själv “njuter” jag av att det finns mediciner som Nezeril och Resyl S – utan dem vet jag inte vad jag skulle gjort…

Tätisen har det iaf nästan som på Gröna Lund med hostningarna 🙂5 kommentarer to “Dunderförkyld”

 1. Anna EJ says:

  Det är verkligen ingen promenad i parken att vara sjuk själv samtidigt som man ska ta hand om ännu en liten sjukling. Det blir snart bättre!

 2. Sue says:

  Idag har det faktiskt varit helt ok eftersom Joel i princip bara sovit – vilket passat mig. Vore jobbigare om han var piggare.
  Jag tror det vänt idag och bara blir bättre!

 3. Louise says:

  Jobbigt! Ja fördelen är ju faktiskt att de sover så mycket när de är sjuka. Det skulle vara ännu jobbigare annars.

 4. Sue says:

  fördelen är ju faktiskt att de sover så mycket när de är sjuka

  Precis som man själv!

 5. […] Det har legat där och lurat och inatt bröt mitt halsonda ut på riktigt. Känns inte alls som bra tajming och jag hoppas verkligen att jag inte blir så förkyld som jag var i februari. […]

Kommentera