Slumpad post: Gårdsfest på förskolan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fullt ös

| 2009-02-15, 21:05

Eftersom det inte är så ofta Jenny och Rasmus är på besök passade vi på att bjuda in Tyra och Alva med mammor på lördag eftermiddag efter besöket på Naturhistoriska. Alva och Rasmus fann varandra som vanligt och av den höga ljudvinån att döma var det  inte utan att man satt här nere och funderade på hur övervåningen skulle se ut när de var klara…

Joel och Tyra varvade rutschkana med att klättra runt på någon av de vuxna som fanns i vardagsrummet och snacket rörde sig överraskande nog om barn och förlossningar.

Behöver man säga att Joel såg ut som en vålnad på kvällen och slocknade utan problem.En kommentar to “Fullt ös”

  1. […] den enkla och det var länge sen Joel lärde sig den. Övriga har varit svåra att bemästra tills helgen då Ramsus och Jenny var här. Helt plötsligt kunde Joel alla fyra och vi vet inte riktigt hur det gick […]

Kommentera