Slumpad post: Hos naprapaten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En skottkärra

| 2009-05-15, 13:38

Runt påsk fick Joel låna en lite skottkärra av en granne och vi insåg han borde få en egen. I tisdags köpte vi en, sponsrad av farmor,  och vilken succé det blev!

Sen den monterades så har den varit med överallt som Joel har varit i vårt område – sopsug, återvinning, lekplatser etc. Han fyller den gärna med lite redskap och sen annat han hittar på färden.

Skottkärran

Här finns även en film med den.6 kommentarer to “En skottkärra”

 1. Cattis says:

  Hej! Vad mysigt ni ser ut att ha. 😀
  Jag säger det igen. Njut av åren med småbarn, tiden går så fort.
  Mina grabbar är ju redan 9 och 11 år och nu sitter vi hemma på helgerna men tjänst som matatant och möjligen chafför!
  Några små mysiga fötter att pussa på ser jag inte till…. dessutom håller grabbarna på att växa om mig. Större kläder = fyller tvättkorgen fortare = tömmer kylskåpet ursnabbt… men vilka härliga diskussioner vi har.
  Kram på er//cattis

 2. Sue says:

  Jag kan tänka mig att det går fort. Vi njuter faktiskt så mycket vi bara kan (vädret gör det ganska enkelt just nu). Passar på att leva i nuet och det är helt suveränt!

 3. Louise says:

  Å vad skoj! Linus skulle nog också tycka om en sådan.

 4. Sue says:

  Det tror jag oxå!!

 5. […] och slänga sopor så det gör vi minst en gång per dag nu och ofta är det i sällskap med skottkärran. Nästan alltid är det han som drar i spaken och förpassar soporna ner i röret. Vardagen | […]

 6. […] när vi satt och åt middag sa han plötsligt “ko-käja” när vi pratade om skottkärran, “majs” (vi åt bl a majs) och även “glass” när han fick en glasspinne […]

Kommentera