Slumpad post: På landet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pixiböcker

| 2009-05-22, 21:33

Äntligen har jag lyckats läsa Joel till sömns! Länge var han alldeles för ovillig att sitta/ligga still och lyssna när man läste böcker, men sen hittade vi årstidsböckerna som vi alla har läst hur många gånger som helst och definitivt kan rekommendera till andra. Dessa har Joel kunnat sitta still och titta i hur länge som helst i princip och nu funkar det med alla typer av böcker.

En favorit är mina gamla pixiböcker som vi plockat fram, plus att Joel alltid får välja en när han följer med och handlar. Dessa små böcker är perfekta att läsa i sängen, både för oss vuxna och för Joel. Ofta kan vi läsa en bok för honom och sen får han somna själv och tittar man in efter en stund så ligger han ofta där och läser.

Ikväll hittade jag flera gamla böcker som jag ville läsa och efter fjärde boken så inser jag att Joel inte längre lyssnar utan sover djupt. Får väl läsa klart när jag går och läger mig…En kommentar to “Pixiböcker”

  1. […] Han klämde och hade sig och vips så hade leveransen landat i pottan för första gången! Han var mycket stolt när vi berömde och han fick ett klistermärke som sattes på pottan (inspirerade av en pixibok). […]

Kommentera