English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

SMS-avisering

| 2009-07-31, 22:46

SMS-avisering är en lysande tjänst tycker jag och använder den så fort det går. Härom dagen när jag pratade med mamma visade det sig att hennes mobil gått sönder. Jag kollade upp lite modeller och kom fram till att Nokia 3120 Classic vore passande och beställde en sån till henne.

Har sen hållit koll på leveransen via nätet och när den igår vid 23:52 anlände till Örebro så var jag säker på att hon skulle få den idag. Strax efter lunch ringer mamma, då har posten varit där och det var ingen telefon med. Hon sa att jag nämnt något om SMS-avisering och då inser jag hur korkad jag varit.

Jag har givetvis registrerat hennes namn, adress och telefonnummer eftersom det är till henne den ska skickas men totalt glömt bort att hela anledningen till beställningen är att mamma inte har någon mobil… och således inte kan ta emot några sms. Suck! Hon fick informationen från beställningen iaf så jag hoppas hon kan hämta ut den ändå.

När jag lagt på så utspelade sig följande:

Sue: Fasen, jag är ju dum i huvet!
John: Ja, jag vet!

John förklarade sig genom att säga att han hört samtalet och förstått vad jag gjort. Hmm…2 kommentarer to “SMS-avisering”

  1. Jonas says:

    Snabbt funnet, John! 😉

  2. sandra says:

    :mrgreen:

Kommentera