Slumpad post: Dagens i-landsproblem
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nesbø, Jo: Fladdermusmannen

| 2009-08-29, 21:55

FladdermusmannenMin första bok av denne norske författare. Har blivit rekommenderad hans böcker av flera personer. Efter första tredjedelen var jag inte alls imponerad. Kändes mer som en reseskildring men så hände något och det blev plötsligt mycket spännande. Han drog åt säcken på något sätt och jag kunde knappt lägga ifrån mig boken, och gjorde jag det så tänkte jag på den.

Klart läsvärd! Det är lite allmänbildande till och med för den är fylld med information om både det ena och det andra.2 kommentarer to “Nesbø, Jo: Fladdermusmannen”

  1. Niklas says:

    Kul att du testade! De är bra, nästan alla!

  2. Sue says:

    Har en till som ligger och väntar 🙂

Kommentera