English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tid

| 2009-09-11, 12:58

Idag har jag haft tid. Det var längesen tror jag. Efter att ha lämnat Joel på dagis gick vi hem och Simon käkade, sen somnade han och sov i 2,5 timme. Igår var städdag så då röjde jag massor, men det innebar att det idag var städat och undanplockat överallt! Jag hann tvätta, hänga tvättad tvätt på tork och fylla torktumlaren, tömma och fylla diskmaskinen, äta lunch i solen och ta en kaffe på maten. Bloggade ett par poster, läste gamla poster från när Joel var i samma ålder som Simon är nu. Har även hunnit planera för Joels kalas på söndag, och skrivit inköpslista för morgondagens handling.

Var inne och tittade på Simon flera gånger men han bara sov. Kanske blev han trött av gråtkalaset, eller så är det förkylningen han fått. Nu ligger han och kör dagens första träningspass och har även denna gång lyckats åla bakåt. Ska snart gå ner och träna honom på att äta mat. Mycket träning blir det!Kommentera