English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

“Bicykle Repair Man”

| 2009-10-13, 13:29
Bicycle Repair Man (YouTube)

Bicycle Repair Man (YouTube)

Idag när jag cyklade till jobbet i snålblåsten och duggregnet fick jag punktering på bakhjulet. Som tur var hade jag med mig en extra innerslang som jag fått i födelsedagspresent (tack mamma), så jag tänkte att det är inget problem (det var dock inte det första jag tänkte…).

Efter 10 minuters fipplande satt den nya slangen på plats, men då insåg jag att jag glömt en sak – man blir väldigt oljig om händerna när man fixar med cykeln, och på jobbet är möjligheterna till grovtvätt begränsade… Det slutade med att jag cyklade hem igen. Väl hemma passade jag, förutom att tvätta händerna, på att packa ner en extra innerslang och ett par gummihandskar om olyckan skulle vara framme igen.

Cykelturen till jobbet gick sen utan vidare missöden och det snöblandade regnet svalkade skönt.Kommentera