Slumpad post: Bad #22
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En insekt

| 2009-10-23, 14:35

Trots att solen skiner med sin frånvaro lyckas höstlöven lysa upp i höstrusket. Här även en insekt som inte förstått att vintern är på väg.

Höstlöv3 kommentarer to “En insekt”

  1. Vickan says:

    Hos oss har insekterna (läs flugorna) förstått att det är höst. De har flyttat in 🙁 . De senaste veckorna har vi inte plockat undan dammsugaren eftersom vi flugsanerar varje dag. Igår var gränsen nådd – vi for till stan och inhandlade flug-dödar-medel. Efter att ha sprayat hela vinden så kom de krypande genom ??? ner till våningen under och dog. Vi har dammsugat upp drivor av flugor idag. Äckligt!!!

  2. Sue says:

    Fy vad läskigt!!! Hoppas de försvinner snarast!!

  3. Syster Yster says:

    Jag tänkte säga att någon borde förklara för horderna av flygfän som fortfarande samlas runt min ytterbelysning vid dörren, att det är höst och de borde gå i ide någonstans…men nu vet jag inte! Illa nog med – förvisso oftast bara någon enstaka åt gången – spyflugorna som ibland kommer in, köldförslöade, någonstans ifrån och flyger omkring som bombplan med motorhaveri här i huset… Å andra sidan är de lätta att ta med flugsmällan!

Kommentera