Slumpad post: Söderut
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Flytta bilen

| 2009-11-10, 8:45

Igår kväll ganska sent kom vi på att vi måste flytta bilen från garaget för de ska gräva upp utanför. Klockan 07:00 idag skulle de börja. Det var inte så lockande att ge sig ut då och leta plats att stå på så det beslutades att jag idag tar bilen till jobbet och sen tar den hem imorgon då jag slutar vid lunch. Då borde det vara enklare att hitta plats att parkera på.

Inatt vid halv 2 när barnen bökat en dryg timme kändes det inte lika bra längre eftersom jag egentligen kunde komma sent till jobbet (= lite sovmorgon). När klockan ringde vid 6-hugget så var det en hårsmån från att jag somnade om…

Men nu sitter jag på jobbet nöjd eftersom har hunnit massor då jag var här kvart i 7!Kommentera