Slumpad post: Fortfarande gröna tomater
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hinna tåget

| 2009-12-01, 7:06

Idag när jag närmade mig t-banan så tittade jag på klockan och såg att den var 06:25. Bestämde mig snabbt för att inte stressa och hinna det tåg som går 06:27 utan istället lägga brev på brevlådan och se fram emot att få sitta i lugn och ro och läsa min bok till nästa tåg 10 minuter senare.

Lägger breven på lådan, blippar mitt SL-kort och går mot rulltrappan. Sneglar på SL-klockan som fortfarande visar 06:25 och helt plötsligt verkar jag ha bestämt mig för att hinna tåget och trippar med snabba steg ner för rulltrappan, småspringer runt ett hörn och ser att det står 1 minut men att föraren är mer eller mindre redo att stänga dörrarna och åka iväg. Rusar ner för sista trappan och hinner. Hinner även gå hela första vagnen – flåsande.

Sen sitter jag och småsvettas halva vägen in till jobbet. Varför gör man så?Kommentera