Slumpad post: Förgiftad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Burpee

| 2010-01-25, 22:06

I höstas testade jag Crossfit på Flex här och nu på vårens schema så har de pass både måndag och fredag. Så givetvis är jag där så ofta jag kan (vilket har blivit fyra gånger efter jul). “Favoritövningen” är något som kallas Burpee. Det ser inte så jättejobbigt ut först och de två första brukar kännas okej. Sen, sen börjar det bli lite jobbigt för att övergå till sanslöst jobbigt.

Idag fick jag faktiskt beröm för att jag gjorde dem rätt, men det var för att vi gjorde på tid och inte ett visst antal. Av någon anledning blir det lätt att man slarvar när man ska göra typ 35 stycken…

Spana in dem på Youtube (är glad för att vi inte har några ringar i lokalen så att vi kan bygga ut övningen så som de gör på slutet…)2 kommentarer to “Burpee”

  1. Niklas says:

    Hehehe…det är en kul övning. man kan även växla genom att göra en situps istället.

  2. Sue says:

    Ah tänk så mycket skoj man kan göra :mrgreen: Vår instruktör pratar just nu varmt om de medicinbollar som är beställda… 😯

Kommentera