English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

dodde.se

| 2010-03-04, 10:54

I somras köpte vi en toastege till Joel som har varit helt suverän. Nu när han går oftare på toa så har vi insett att vi behöver en till, en uppe och en nere. Dodde.se är det enda svenska stället som jag lyckats hitta en sån produkt på så vi beställde en till från dem. 21 februari beställde vi den. Skulle ta 2-5 dagar…

Det står fortfarande behandlas på min order. Jag mejlade dem via hemsidan i måndags men har inte fått något svar så idag ringde jag, 10:44 – klart och tydligt inom öppetiderna för kundtjänst. Fick telefonsvarare som hänvisade till öppetiderna och att man via webben kan mejla och alltid få svar inom 24 timmar.

Kollade förresten och det har inte dragits några pengar ännu. Jag undrar vad som hänt?Kommentera