Slumpad post: REKO Stockholm Linje 17
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tidningar

| 2010-03-05, 22:27

Satt och funderade härom dagen efter att ha varit i affären. Där stod jag länge framför tidningshyllan för att välja en och sen åka hem och njuta lite i soffan. Hittade inte en enda tidning som lockade. Konstigt.

Intressant dock hur jag har förändrats genom åren i mitt tidningsläsande. Rensade tidningar i somras så då insåg jag vilka olika typer av tidningar som intresserat mig i olika perioder.

När jag flyttade till Stockholm för snart 10 år sen var det teknik, sport, resande och foto som dominerade. Tidningar som Utemagasinet, Runners World, Datormagazin, Foto, Res och Vagabond lockade mycket.

Skaffade bil 2002 och då tillkom Vi bilägare som gav en del bra tips. Någonstans här tror jag att fotointresset avtog, precis som reseintresset, istället kom inredningsintresset i samband med flytt till egen lägenhet – oxå 2002. Allt i hemmet, Hus & Hem, Hem Ljuva Hem, Drömhem och trädgård (som tyvärr ersatte favoriten Äntligen hemma), etc

Sport såsom Runners World, försvann efter klassikern och NY marathon (då de klantade sig och inte skickade ett nummer…). Kanske hade jag gjort mitt för ett tag på den arenan.

När vi flyttade ihop så blev det fler inredningstidningar, mattidningar och Råd&Rön. Till och från genom åren har jag försökt hitta någon pysseltidning som jag gillar, har provat Allt om handarbete som suger, Panduro had en som hette Hobbyidéer som jag gillade. Den ersattes tyvärr av Kreativa Kvinnor som inte heller var bra. Nu har jag dock hittat en som är helt ok, 101 nya idéer.

Givetvis blev det Vi föräldrar, och Föräldrar och barn i och med första graviditeten. Andra vändan var inte graviditetstidningarna intressanta. Har man läst en så kommer det inte så mycket nytt… o snart är det dax att lämna Vi föräldrar oxå tror jag för det känns inte som att den tillför något egentligen.

Vi får se vad det kan bli för tidningar i framtiden!2 kommentarer to “Tidningar”

 1. Cattis says:

  Hej!
  Mama http://www.mama.nu/ gillar jag. Efter att man har passerat Vi föräldrar så är den här lite mer… men för mig bara som lyxläsning. Hinner ju aldrig läsa tidningar.
  Jag har faktiskt läst engelska sedan i september. Känns skönt att få göra något bara för mig. Har tenat nästa lördag känns hemskt pirrigt, det var ju ett tag sen sist. Nu har jag skickat iväg familjen för att få lugn och ro att plugga. 😉 hmm kanske skulle börja, ska bara först 😳
  Ha en härlig helg i den sköna solen.

  Kom jut på att nästa söndag ska jag köpa mig en lyxtidning..

  //Cattis

 2. Sue says:

  Ah vad spännande med tenta! Håller verkligen tummarna för att det går bra 🙂
  Mama, just ja den har jag testat någon gång – nu var det ett tag sen dock. Tidningar kan man aldrig läsa för många av :mrgreen:

Kommentera