English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kepler, Lars: Hypnotisören

| 2010-04-22, 21:29

Så har jag då äntligen läst boken som det var sånt mediefokus kring sommaren/hösten förra året. Var lite rädd att den inte skulle vara så bra som vissa tycker.

Den var exakt så bra. Otroligt spännande och mycket svårt att lista ut hur det skulle gå. Den är våldsam till och från men jag läser snabbt när det är såna bitar och försöker att inte visualisera så mycket. Många trådar som knyts ihop på ett snyggt sätt utan att bli seg någonstans.

Det ser ut att komma en fortsättning i sommar och det ser jag fram emot. Intressant hur Joona, han som är den som återvänder i nästa bok, inte har så mycket fokus i boken utan hypnotisören Erik. Fast det hade jag kanske kunnat räkna ut på titeln?5 kommentarer to “Kepler, Lars: Hypnotisören”

 1. Niklas says:

  Vet inte om jag tyckte den var så där bra som jag hade hoppats på. Lite väl hypad kanske, jag hade nog för höga förhoppningar.

 2. Sue says:

  Farligt med för höga förväntningar. Mina sänktes av någon anledning vilket var bra för jag kände mig ganska så skeptiskt till en början men sen sögs jag in i handlingen.

 3. Camilla says:

  Kul, jag har inte läst den ännu, det är dags känns det som.

 4. Sue says:

  Nu finns den ju dessutom i pocket!

 5. […] känns som att paret “Kepler” nu har landat i en skön berättarstil. Första var så våldsam, andra var så osannolik på något sätt, den här har ett lagom tempo och lagom […]

Kommentera