Slumpad post: Pettsons uppfinningar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lokal service – ibland

| 2010-05-07, 11:15

Ja, då har jag lärt mig idag att vissa saker ska man lämna till märkesfirman och andra kan man ta lokalt. Motorlampan började ju lysa igen med samma felkod, trots byte av kamaxeldrevet. Vi tycker Toyota har informerat dåligt eftersom de när bytet väl var gjort (och lampan tänts igen) talade om för vår servicekille att det ibland var databoxen som strulade.

Idag  ringde jag motormännen för att höra hur vi kan agera.

Eftersom vi lämnade till en lokal kille, med tydligt uppdrag om vad han skulle göra så kan vi inte säga så mycket mer till honom. Han gjorde det han skulle – bytte kamaxeldrevet.

Hade vi däremot lämnat till Toyota så hade vi kunnat vägra betala fakturan på byte av kamaxeldrev eftersom de gjort något som inte behövdes.

Nu kan Toyota alltid hävda att bytet inte är fackmannamässigt gjort och således hävda att ett byte fortfarande löser problemet.

Tur att det bara rör sig om pengar.  Historien lär gå vidare och de hittade förresten ingen läckage av olja.3 kommentarer to “Lokal service – ibland”

  1. sandra says:

    Jäkla kludd med lamporna…min tändes för ett tag sen men en kille på henriks jobb har en egen bildfirma lite sidan av så han tog med sig den där grejen man kolla av lampan och stänger den med…kostade 100,- 😛

  2. Sue says:

    Ah, det är såna kompisar vi skulle ha här 😛

  3. sandra says:

    😛 Ja de är bra

Kommentera