Slumpad post: 029
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En klematis

| 2010-05-27, 14:09

Någon gång i våras fick jag ett erbjudande om att prenumerera på någon trädgårdstidning och då skulle man få en klematis. Förra veckan fick jag paket att hämta och när jag öppnade det var det en blomma i det. Häftigt att de klarar att skicka 🙂

I söndags planterade jag den på framsidan, efter att ha röjt bort de rosor som våra företrädare planterat (jag gillar inte rosor för det är så mycket pyssel med dem). Nu är det bara att hoppas att den tar sig ordentligt!

Det är en Nelly Moser och den kan tydligen blomma två gånger per säsong. Spännande!4 kommentarer to “En klematis”

  1. […] För två år sen fick jag en klematis och förra året tror jag det blev en blomma om jag inte minns fel. I år har den slagit på stort och jag är supernöjd med de stora fina blommorna. […]

  2. Gratisstart says:

    Gjorde en liten uppföljning på över vilka typer av premier som trädgårdstidningar brukar ge i såna där erbjudanden. Hittade då ditt inlägg om att du fått en klematis! Är så nyfiken på att veta vilken trädgårdstidning det var du beställde?

    • Sue says:

      Kan ha varit Drömhem och trädgård eller Allers trädgårdsmagasin (om det nu heter så). Kanske Allt om din trädgård om det finns… Har nog egentligen ingen aning.

Kommentera