Slumpad post: Alla hjärtan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Återbesök hos logopeden

| 2010-10-14, 12:28

Idag var det dax för återbesök hos logopeden. Vi har varit ganska duktiga på att träna på vokalkorten iaf första veckan… Simon är nog den som tyckt det varit roligast. Joel verkar känna på sig och tycker inte det är roligt när det blir lite småtjat på honom att testa ljuden.

Han var dock väldigt glad över att få komma tillbaka till Åsa och sprang direkt in till hennes rum när vi kom fem minuter före utsatt tid. Hon skulle just till att äta en knäckemacka till mellis så Joel ville oxå ha. Plockade fram mackan han hade i sin ryggsäck till dagis (de skulle på utflykt).

Hon testade lite fler ljudkort. Med hjälp av ett litet fiskespö med magneter på fick Joel fiska upp korten (som hade gem på sig) för att sen härma Åsa. Det var roligare med dessa ljud tyckte Joel som nog har tröttnat på vokalerna. De gick även igenom resten av boken med bilder så att Åsa får en klar bild över hur Joel uttalar saker.

Joel höll fokus ganska bra även om han gärna sprang iväg lite då och då, kollade i spegeln, bakom gardinen, ville veta vad knapparna på Åsas stol var till för osv.

Vi fick lite fler tips och ska få mer material via mejl och sen komma tillbaka om en månad.Kommentera