Slumpad post: Janouch, Katerina: Blodssystrar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Simon och snuttekudden

| 2010-11-06, 19:52

Det tog sin lilla tid för Simon att hitta den utvalda, och sen tog det ytterligare tid före han började släpa runt på den. Men nu är han värre än Joel någonsin varit med sin Bamse. Snuttekudden ska med överallt och får han den inte med sig gråter han som om hela världen håller på att falla samman.

Enda regeln vi faktiskt håller på numera är att snuttekudden inte ska med till dagis och det verkar vara ok än så länge.

I början gick det att byta mellan de två bebisörngott vi har till kudden men numera är det bara det ena som funkar. Som tur är det tyget vi har mer av och kan således sy fler örngott om så skulle behövas. Än så länge funkar det fint att tvätta det när jag jobbar hemifrån på torsdagar och barnen är på dagis.Kommentera