Slumpad post: Mer läppsyl
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Familjens dag

| 2010-12-02, 21:36

Igår hade vi vår första “familjens dag”. Det innebär att vi alla är lediga från jobb och dagis för att hitta på något skojigt. Dagen var inplanerad sen länge och förra veckan dök notis upp på dagis om att fotograferingen skulle ske just denna dag. Således inledde vi familjens dag med att vara på dagis allihop 🙂

När det var klart gick vi hem och åt lunch och packade ihop lite saker. Sen hämtades bilen och vi packade in oss och styrde kosan mot centrum. Båda barnen följde vår plan, att somna i bilen, så vi tog en extra sväng ut mot Blockhusudden och tittade på ett vackert vinterstockholm.

När de fått sova en dryg halvtimme svängde vi in på parkeringen till Junibacken. Den såg behagligt ledig ut och det visade sig sen att det var helt rätt dag att åka dit.

Det var första gången där för alla i familjen och det blev en stor succé. Vi åkte det fantastiska sagotåget, lekte i Villavillerkulla, fikade, var med på sånglek, lekte vidare i andra små hus och områden de hade. Simon slocknade även i bilen på väg hem (senare på kvällen hade han 39 graders feber så det var nog inte bara att han var trött efter leken).5 kommentarer to “Familjens dag”

 1. sandra says:

  vad härligt med en barnens dag 😛

 2. Sue says:

  Hehe med fyra barn i familjen är det lätt att välja aktiviteter :mrgreen:

 3. Camilla says:

  Vad var det för tema på Junibacken nu? Sista jag var där var det Lennart Hellsings karaktärer. Vi fick alltid årskort där från Peters jobb när de hade sin årliga julgransplundring på Junibacken. Barnen vill gärna dit innan kortet går ut, men det är ju i början på januari så vi får se vad som hinns med. Mellandagarna vägrar jag gå dit, det ska vara en helt vanlig vardag.

  Hoppas det är bättre med Simon!

 4. […] onsdags var det dags för Familjens Dag igen. Denna dag hade vi bestämt oss för att ännu en gång besöka Junibacken. Eftersom vi tar ledigt en dag mitt i veckan brukar även de mest populära […]

 5. […] succé helt enkelt. När vi fikade så frågade vi Joel vilket som var roligast, detta eller Junibacken. Ingen tvekan om […]

Kommentera