Slumpad post: Rössner, Stephan: Myter om mat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dessa nätter

| 2010-12-10, 9:08

Kvällarna är en sak och nätterna en annan. De har sällan någon koppling till varandra.

Vi har haft bra nattperioder men senaste tiden har det varit sådär. Simon som i nästan hela sitt liv sovit mycket bra på nätterna har börjat vakna och vara ledsen. Till viss del är det säkert växtvärk men det är svårt att veta eftersom han ännu inte är så kommunikativ – särskilt inte på natten med två trötta föräldrar. De nätter Simon sover bra är det skrämmande ofta Joels tur att ha en dålig natt. Det är sällan de synkar och har dåliga nätter samtidigt. Bra eller dåligt?

Igår kväll hade Joel jättesvårt att komma till ro och fick lägga sig i vår säng när vi la oss. Vid 2-tiden började Simon och även han fick komma in i vår säng. Fyra personer på 180 cm x 200 cm är lite väl mycket. Har ingen aning om hur lång tid det tog innan han äntligen kom till ro men jag var lååååååååååååångt ifrån pigg när klockan ringde.2 kommentarer to “Dessa nätter”

  1. Camilla says:

    Dessa nätter… Nu har vi iofs det bra mycket lugnare eftersom Adam är såpass stor och sover hela nätterna och läggningen är inget problem alls. Felix börjar också sova lite längre i sin säng nu, men bara för att jag skriver detta lär det väl vända totalt 🙂

    Just det där med synkning är intressant tycker jag. Adam hade en härlig tonårsfas här för ett par veckor sedan och var väldigt mycket upp och ner och utbrott mm. Då var Felix rätt nöjd med tillvaron. Sen gick Adams fas över och samma dag förvandlades Felix till en makalös provokatör och veckan som gått har varit mycket intressant 🙂 Undrar om de snackar ihop sig, liksom “Du brorsan, nu är det din tur att köra på, fritt fram!”

  2. Sue says:

    Haha, ja dessa faser och denna synkning (eller bristen av?). Det sköna på något sätt är att många verkar ha liknande erfarenheter!

Kommentera