Slumpad post: Dödskallebyxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kvällsbus

| 2011-01-09, 22:24

Efter en period där båda barnen somnat ganska snabbt i var sin säng på kvällarna så ville Joel igår sitta i Simons säng efter att vi läst för dem (i var sin säng). Vi vill ju att de ska gilla varandra så självklart fick han det. De stökade ett bra tag och till slut fick det bli lite annan läggning. Joel somnade utmattad på min arm efter att ha varit rätt så upprörd.

Ikväll blev det likadant. Joel ville över till Simons säng. John gick ner, jag satt vid datorn. Hör hur de håller på lite granna men tänker att de får sitta en stund. Ska gå ner för att hämta inköpslistan då jag tänkte göra veckans handling på mataffären och kikar mest in lite snabbt.

Då ser jag vad de håller på med – tömmer bokhyllan. Simons säng är helt full av böcker. Bara att sätta dem i Joels säng och röja Simons. I Joels säng busar de tillsammans så det är svårt att inte skratta åt dem. Sen blir det återigen att hålla Joel sällskap tills han somnar.Kommentera