Slumpad post: Bra kundservice
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läsa i myshörnet

| 2011-01-30, 22:17

Ibland läser en av oss för båda knoddarna – i myshörnet. Otroligt stor mysfaktor!

Idag läste vi dessutom en ny bok, en som vi blivit tipsade om på flera ställen, och som passar väldigt bra nu när Dinosaurietåget fört oss in på dinosauriestigen. Boken heter: Det var en gång… Massor av dinosaourier av Sarah Sheppard (som för övrigt har illustrerat en av våra stora favoriter här hemma, Vi letar konstiga bilar). Den finns som app till ipaden så snart blir det ett köp av den tror jag.

Myshörnet är en succé helt enkelt!6 kommentarer to “Läsa i myshörnet”

 1. Camilla says:

  Gillade ni boken?

 2. Sue says:

  Mycket! Kommer eget inlägg senare.

 3. sandra says:

  åh vad mysigt det sre ut…jag blir helt sugen på att bubba ner mig bland kuddarna och lyssna när du läser 😛 superhärlig tapet!

 4. Sue says:

  Du är välkommen Sandra :mrgreen:

 5. […] Kan nog inte beskriva hur mysigt jag tycker det är att lägga barnen. Hur arg, trött jag än varit, eller hur jobbiga, arga, sura, trötta barnen än varit så sker det något när vi landat i myshörnet. […]

Kommentera