Slumpad post: Sjöberg, Lotta: Family Living
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bloggnörd

| 2011-03-05, 22:55

Efter att ha bloggat i snart 6 år är jag givetvis en bloggnörd. Statistik är jätteintressant såklart. Nyligen uppgraderade John bloggen och även en del plugin vilket resulterade i att man helt plötsligt ser totala antalet bloggposter. Givetvis tittade jag snabbt på hur antalet växt genom åren. Att det skrevs 992 poster 2010 ger givetvis en sporre att skriva ännu fler 2011 för att fortsätta trenden med fler bloggposter varje år. Tävlingsmänniskan finns ju där inom mig och tittar fram ibland 🙂

Tittade snabbt på hur många vi skrivit motsvarande period förra året (jan-feb) och det visade sig att både i år och förra året var det 162 poster total i januari och februari. Oavgjort än så länge. Således är målet satt för mars (och alla kommande månader givetvis).

Mars 2010 = 69 poster

Mars 2011 hittills 16 poster. Klar potential alltså!2 kommentarer to “Bloggnörd”

  1. […] är en statistiknörd i vissa fall. Har under lång tid hållt lite koll på hur många besökare vi har per dag. Vi själva som är […]

  2. […] redan tidigt i år noterade jag antalet bloggposter förra året och att ett mål var att få till fler i […]

Kommentera