Slumpad post: Eldkorg
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

McCall Smith, Alexander: Miraklet på Speedy Motors

| 2011-03-10, 12:07

Ytterligare en bok om damerna på byrån och som jag skrev under pågående läsning så är jag splittrad. De är inte lysande men de är mysiga och jag vill veta vad som händer dessa människor trots att jag ibland känner att jag tröttnat på dem.

Det sägs en del klokheter och ger en del att fundera på, om man orkar vara lyhörd när man läser.

Ser på Adlibris att det finns en ny pocket som kommer nu i mars och en ny inbunden som kom i januari. Jag kommer definitivt att läsa dem 🙂 Fast först ska jag läsa liter andra böcker.3 kommentarer to “McCall Smith, Alexander: Miraklet på Speedy Motors”

  1. Hanna says:

    Jag känner likadant. mysiga men lite småless är jag..

  2. Sue says:

    Bråttas med om jag ska läsa nästa i serien…

  3. […] att det finns fler i serien, men det är lagom med en per år tror jag och den förra boken läste jag i mars 2011. Vardagen | Alexander McCall Smith, Damernas detektivbyrå, Ponto […]

Kommentera