Slumpad post: Bärätare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gå till Bagis

| 2011-04-06, 14:24

Stegtävling på jobbet (började igår). Kom som en räddande ängel när jag härom veckan satt och funderade på hur jag skulle kunna motivera mig att promenera/jogga etc.

Målet är att minst gå ihop 10 000 steg per dag. Givetvis vill jag upp i mer men jag gillar att vara realistisk. Eftersom Simon var sjuk igår så jobbade jag hemifrån på morgonen och lämnade sen Joel på dagis på väg till jobbet. Istället för att gå till vanliga t-banan tog jag en extra promenad och gick till Bagis från dagis.

Gav 1700 steg och från vanliga t-banan och hem är det 900 steg så valet är klart. Lite extrasteg ger det ju iaf och idag mätte jag ändå hemifrån och då är det 2000 steg så nu blir det Bagis hädanefter.2 kommentarer to “Gå till Bagis”

  1. Syster Yster says:

    Så länge du inte byter *dagis* mot Bagis… så låter valet som en baggis!

Kommentera