Slumpad post: Ketchup
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bilfix

| 2011-04-17, 23:11

Efter dagens kalas så åt vi lunch och la Simon. Sen kom Elin och passade barnen så att vi kunde städa festlokalen och även byta till sommardäck. Simon vaknade faktiskt först strax efter att vi kom hem igen 🙂

Vilken lyx. Vi hann även sitta och ta lite efterfika i solen i lugn och ro. Jag röjde till och med inne i bilen för på tisdag drar jag på en övernattning med ett jobbprojekt och har lovat att ha bil och tre vill åka med, dvs bilstolar bort.

Senare på kvällen blev det rengöring av bilbarnsakerna. Tur att det finns skyddsdelar över sätena för det blir rätt så skitigt på dem. Joel och Simon var självklart med och tvättade. Härligt att vattensäsongen har börjat. Det slutade med att Joel sprutade ner Simon med vattenslangen och då temperaturen inte är så hög än så fick de fortsätta vattenleken inne i badkaret.

 Kommentera