Slumpad post: Inköp på syfestival
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Schulman, Ninni: Flickan med snö i håret

| 2011-04-18, 10:15

Såg lite recensioner när den kom och när jag såg den på pocket tvekade jag inte.

En bit in i boken kände jag hur den kröp in under huden och blev obehaglig. Tänkte att jag ska sluta läsa om hemska saker för det är inte roligt bara jobbigt. Sen blev det mer spänning och jag var helt fast. Kunde knappt sluta läsa, ville verkligen veta – och fick veta till slut. Allt är inte som det verkar.

Gillar verkligen huvudpersonerna i boken, inga osympatiska hjältar utan normala människor från vardagen. Gillar att det inte är från Stockholm för jag kan verkligen relatera till att bo på i en mindre ort (även om det börjar bli rätt längesen). Gillar det mesta med boken (utom att en viss del kommer från verkligheten – sånt måste bort – från verkligheten då).

Jag längtar efter uppföljaren i höst för jag vill verkligen träffa de där människorna igen och se vad de hittar på. Slängdes ut en massa små trådar som Ninni kan bygga vidare på.6 kommentarer to “Schulman, Ninni: Flickan med snö i håret”

 1. […] sätt, även om tomheten då blir större när man läst klart. Den kryper inte under huden så som Flickan med snö i håret och det är faktiskt skönt. Med det sagt så säger jag inte att den inte är otäck dock, för […]

 2. Anna says:

  Jag tycker att boken är ganska trist med mycket utfyllnad. Knappast värd mer än tre stjärnor! Blir irriterad ibland p g a dess naivitet i vissa stycken! Vet inte om det beror på den som läser in boken!

 3. Sue says:

  Roligt att man kan tycka så olika – och jag kan tänka mig att det blir lite annat som ljudbok.

 4. anhi says:

  jag tyckte boken var jätte spännande fr. första sidag till sista. Längtar redan till nästa.
  ;-).

 5. Sue says:

  Instämmer! Vill läsa nästa nu nu nu :mrgreen:

 6. […] Flickan med snö i håret av Schulman, Ninni länk […]

Kommentera