Slumpad post: Hemma igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En två-åring

| 2011-04-23, 23:03

Igår (en dag sent) så firade vi Simons två-årsdag. Han fick sång och paket i sängen och lyckan var stor över de duplosaker han fick. Även skottkärran blev uppskattad och testkördes flera gånger. Lite trehjuling blev det oxå under dagen och vi hittade en mysig lite sandlåda en bit bort i området.

John och Joel tog en handlingssväng och då passade jag och Simon på att röja i trädgården. Jag tog bort fjolårets vissnade humle och Simon gick loss på tujan. Insåg inte att han faktiskt kunde klippa lite förrän han klippt en del. Slängde lite saker från trädgården – det som göms i snö kommer fram i tö heter det ju.

Vi avslutade middagen med glass i stora lass. Simon somnade som en nöjd tvååring tror vi.Kommentera