Slumpad post: Bubblor av tomten
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sarenbrant, Sofie: Vecka 36

| 2011-04-25, 20:45

Sofies debutbok och den är verkligen läsvärd. Inte den bästa bok jag läst men spänningsfaktorn är hög och det lämnas en del röda trådar kvar, så nu är jag sugen på nästa bok som verkar hoppa en bit in i framtiden (eller om kanske vecka 36 var dåtid – har inte tänkt på tidsfaktorn tidigare). Tydligen skriver hon på tredje boken 🙂

Gillar persongalleriet och känner igen en del tankar och erfarenheter kring att ha familj och barn. Triggar på att få fundera själv, man presenteras en hel del personer där flera kan vara skyldig. Man funderar mycket på om allt verkligen ska vävas samman eller om det är slumpen som styrt.

Känns skönt att slutet går ganska snabbt och inte ältas eller dras ut på något sätt, även om tomheten då blir större när man läst klart. Den kryper inte under huden så som Flickan med snö i håret och det är faktiskt skönt. Med det sagt så säger jag inte att den inte är otäck dock, för det är den. Gravida kvinnor som är inblandade och man har ju rätt lätt att sätta sig in i vissa situationer… Huga!

Ännu en deckare som slår Läckberg tycker jag 🙂

Orkar inte vänta på pocketversionen känns det som för jag vill läsa mer om Agnes nu direkt 🙂4 kommentarer to “Sarenbrant, Sofie: Vecka 36”

 1. Niklas says:

  Själv läser jag Askungar av Kristina Olsson. Riktigt bra debutroman/deckare.

 2. Sue says:

  Ah den står på min läslista :mrgreen: :mrgreen:

 3. Marie says:

  Me like – jag har idag sträckläst “Vecka 36”. Perfekt läsning i solen och måste säga att den gav mersmak. Nu vill jag ju veta hur livet ska bli för Agnes efter det hon varit med om och som tur var har du ju lånat mig även nästa bok 😛

 4. Sue says:

  Tänk ibland är det allt bra 🙂 KUL att du gillade den. Sofie skriver visst på sin trea just nu – deadline 22 september. Kanske får vi träffa henne på bokmässan!!

Kommentera