Slumpad post: Israelsson, Lena: Odla året om
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny klocka

| 2011-06-19, 14:07

För något år sen köpte jag en digital klocka, men den hade knappar som var lite för lätt att komma åt och jag har hela tiden retat mig på att jag nästan alltid måste ändra något på den för att kunna se vad klockan är…

För ett par veckor sedan var plötsligt klockan borta, och utan att leta jättemycket efter den gamla började jag titta efter en ny. Jag har länge haft digitala klockor eftersom jag gillar exaktheten och att de inte har rörliga delar (som drar batteri och går sönder), men nu bestämde jag mig för prova en analog istället.

Efter lite letande på Prisjakt hittade jag Seiko 5 automatic – en “automatisk klocka” som uppfyllde kraven på att visa datum och dag och visare som syns i mörker. Automatik innebär att den saknar batteri och dras upp när man rör sig.

Häromdagen dök den upp på posten och hittills är jag mkt nöjd.En kommentar to “Ny klocka”

  1. Niklas says:

    Urguiden.com har en del matnyttig information om klockor.. Underlättar vid klockköp så man har lite mer koll på de olika funktioner som finns. Tänkte bara tipsa.

Kommentera