Slumpad post: 2-månaderskontroll
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mitt pysselhörn

| 2011-08-12, 12:46

Under sommaren har det blivit väldigt lite pyssel och inget sytt sen midsommarhelgen. Lite skönt att pausa och ladda batterierna (och tygskåpet). Däremot så var målet att få ordning och reda på alla saker i mitt pysselhörn.

Trådrulleförvaring var en del. Har gått igenom diverse förvaringskärl och sorterat. Flyttat bort saker som inte hör hemma. Satt upp lite mindre hyllor. Känns riktigt bra att veta vad jag har och vad jag vill ha.4 kommentarer to “Mitt pysselhörn”

 1. sandra says:

  Ghaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😯 jag som var så nöjd med min lilla vrå under trappen..så får jag se DETTA!!!:PARADISET!!!…AVIS!!!!

 2. Sue says:

  Du är välkommen hit när som helst! :mrgreen:
  Jag vill dock se bilder på din vrå!!! Jag lär väl få minska ner den här i framtiden när barnen vill ha egna rum…

 3. Syster Yster says:

  Supernice! 😀

 4. Sue says:

  Tack! Idag har jag tom använt det – fick bara röja bort lite leksaker först…

Kommentera