Slumpad post: Pimpad byrå
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Förbättringar påbörjade

| 2011-11-13, 22:17

Imorse vid frukosten så bestämde vi oss för att inte påbörja förflyttning av möbler på övervåningen. Trots att det kliade i fingrarna att få sätta fart så kände jag lite för mycket i ryggen.

Så jag sydde en lampskärm jag tänkt sy i typ ett år. Sen bestämde vi om, vi kunde ju iaf flytta in en låg billyhylla i skrubben så barnen får lite bättre ordning på sina pussel och spel. Sagt och gjort. Det gick väldigt enkelt och så skönt med bättre ordning. Att barnens tröjor får ligga i pappkassar två veckor gör inte så mycket 🙂

När bollen väl var rullad fortsatte vi av bara farten. En billyhylla från vårt sovrum fick flytta in i barnens rum där en vägghylla togs ner. Sen flyttade vi dit lite ungdomsböcker som i väntan på att barnen blir stora nog får stå högst upp. Barnen hjälpte givetvis till med gåvagnen.

När barnen somnat bar vi ner fåtöljen som snart ska skänkas. Är bara att inse att jag inte kommer att klä om dem, bättre att skänka båda till någon som kan klä om dem så köper vi en ny till vardagsrummet.

Nu blir det två veckors halvkaos på övervåningen i väntan på att vi åker till IKEA och fixar nytt. Tills dess har vi lite andra småförbättringar som vi kan göra, och det skadar säkert inte att börja röja…5 kommentarer to “Förbättringar påbörjade”

 1. Camilla says:

  Åh nej, favoritfåtöljen som jag fick låna en i Uppsala? Hade jag bott närmare hade jag budat på den direkt 🙂

 2. Sue says:

  Jo den är det. Två stycken faktiskt… Smärtar att göra sig av med 🙁

 3. Sue says:

  Ni får dem gärna!

 4. Camilla says:

  Svårt att motivera Peter till fler möbler tyvärr, men jag tror att jag ska göra ett försök åtminstone. Du får snabbt svar!

 5. Sue says:

  Har inte ni stort hus nu?

Kommentera