English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Crossfit dag 1

| 2012-02-18, 22:00

Den här helgen går crossfit-workshop och idag var det första passet, 16-19.

15 personer samlades i Crossfit Nordics lokaler vid Odenplan. Det blandades teori och praktik men fokus låg på det senare.

Vi började med vanliga knäböj, som utvecklades till frontböj som blev en overhead squat. Otroligt givande med all input 🙂 Kändes som att jag har bra koll på knäböjens olika delar och att kroppen behärskar den bra.

Sen gick vi över på “Hängande gymnastik” där fokus låg på kipping pullups. Hmm… Det där har kroppen inte lika bra koll på. Kippen går bra men jag lyckas inte dra mig upp. Enligt Rickard som höll i kursen så beror det på att jag helt enkelt är för svag. Jag måste träna vanliga pull-ups. Klarar jag en sån, kommer jag klara 3-4 såna här. Alltså är mitt mål 2012 rätt väg!

Vi avslutade med en WOD: 8 goblet squat, 8 burpees, 8 pullups (här fick jag stå och hoppa upp). Fyra varv på tid och jag landade på 5:07. Pust.

Nu känns händerna och kroppen är matt. Ska bli kul med nytt pass imorgon!Kommentera