English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Crossfit dag 2

| 2012-02-19, 22:28

Kände mig mör i kroppen hela dagen och fasade lite för tre nya timmar på CrossFit Nordic. Men när vi väl drog igång kändes allt kanonbra.

Idag var fokus på press och lyft – och genomgång av hur man ska planera sin crossfitträning. Vi började med vanliga pressar, hoppade över push press och gick direkt till push jerk. Vi avslutade pressdelen med att stå på händer och testa armhävningar i den positionen. Jag kom en lite bit ner och lyckades pusha uppåt igen men ner och nudda huvudet i golvet är det en bit kvar till.

Vi fortsatte efter lite genomgång av träningsplanering med marklyft och gick sen vidare till frivändning, och avslutade med svingar.

Sen var det dax för passet. 150 singlar (hopprep), 25 svingar (16 kg), 15 push press (30 kg) och 20 fällknivar. Två varv på tid. Jag landade på prick 8 minuter. Helt färdig. Pressarna var på gränsen.

Kan redan nu säga att det inte blir någon måndagsträning för mig. Detta lär kännas!

Kändes väldigt skönt att redan ha gått igenom alla övningar tidigare för det kändes som om jag kunde ta till mig saker nu. Är väldigt glad för att jag kunde gå på den här workshopen och ser nu fram emot att fundera på fredagspassen på jobbet. Kanske behöver vi lite “verktyg” faktiskt.Kommentera