Slumpad post: Träning i hemmet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Slirat på is

| 2012-03-04, 19:04

I helgen var det äntligen dax för iskörningen som jag vann. Vi samlades ett gäng på t-centralen vid lunchtid i lördags. Alltid spännande med nya människor. Tåg till Karlstad där en tjej till anslöt och vi var då tolv glada tjejer.

Buss vidare upp och förbi Torsby. Först på toppen av Anttilaberget stannade bussen och släppte av oss. Fantastisk utsikt, mysiga hus och underbar vinter. Våra farhågor längs vägen när vi såg isarna besannades inte för här var det verkligen vinter.

Vi installerade oss i några stugor, babblade lite och sen käkade vi middag och babblade lite till. Strax före midnatt kröp jag ner i min säng så vid sjutiden i morse var jag ganska utvildad. Efter frukosten så gick vi några hundra meter till en utsiktsplats. Fantastiskt 🙂

Efter lite kort teori var det sen äntligen dax att hoppa in i bilarna och brumma ner till en sjö, Kråksjön. Där fick vi under några timmar träna på slalom, bromsa och bromsa med väjning. Otroligt häftigt! Vädret var super, sällskapet, bilarna, isen, däcken – ja det var skön upplevelse.

Tror alla lugnt hade kunnat stanna en dag till och kört massor på isen.En kommentar to “Slirat på is”

  1. […] Vinterkörningen jag var på i våras […]

Kommentera