Slumpad post: Vanquin igen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Alm, Pernilla: Alltid du

| 2012-05-05, 8:40

Så kom då boken till slut. Boken som jag vetat om i säkert 3-4 år då jag hittade till bloggen Skrivarmamman av en slump. Någon gång senaste året bytte hon till pernillaalm.se. När jag väl hittat bloggen så gick det inte att sluta läsa den för den här kvinnan kan konsten att skriva underhållande. Numera följer jag henne på fejan oxå. Twitter har jag ju inte börjat med så…

Det har varit otroligt häftigt att få hänga med under resan som det varit och Pernilla har varit extremt bra på att dela med sig av hur allt gått till (skrivprocessen, mingel, vardagen, isbn-nummer, omslag, kontrakt etc).

I torsdags damp så boken äntligen ner i min låda och jag som inte riktigt hittat läslusten senaste tiden började direkt läsa, sen var jag fast. Det bara flöt på. Perfekt med min trötta nacke så jag behövde ligga i sängen och vila. Trots tröttheten efter några dåliga  nätter så kunde jag inte sluta läsa igår kväll, jag var bara tvungen att se om det fanns någon enkel lösning på problemet som uppstått. Svaret fick jag strax efter midnatt då boken tog slut.

Pernilla får mig som läsare att vara där, vara med när det händer, förstå hur hon (huvudpersonen) tänker, känna hur hon känner och jag vill hela tiden läsa vidare. Finns inget jag stör mig på i boken, utan slukar den med hull och hår. Ingen tung litteratur utan underbar underhållning – just det jag i princip alltid är ute efter när jag läser.

En bok för alla i småbarnsträsket där det ibland är rätt svårt att se till allt man har. En bok som man trotts trötthet orkar läsa 🙂

Nu vill jag läsa mer!En kommentar to “Alm, Pernilla: Alltid du”

  1. […] träffades på Björkhagens utegym och körde ett pass. Äntligen fick jag träffa Pernilla, som gett ut en bok och bloggat länge. Hon har bloggat om dagen oxå. Hennes kollega Anna som ska köra Stockholm […]

Kommentera